Sommarkonsert 23 juli med Mr. Sipp

Crossroads ordnar sommarkonsert!

Eftersom vi fyller 25 år laddar vi lite extra och nu har vi fått förmånen att kunna presentera en av den nya generationens bluesstjärnor: Mr. Sipp, ”The Mississippi Blues Child”! Vinnare av Blues Music Award 2016: ”Best New Artist Album”, och med flera liknande utmärkelser bakom sig har Castro Coleman etablerat sig som en modern bluesartist, där konserten är en viktig del av musiken. Gillar Du energi, gitarr och en bra scenshow? Då ska du vara på Söderport den 23 juli! Förköp på våra vanliga, vänliga förköpsställen Resebutiken i Kalmar och Konsum i Mönsterås. Kassan öppnar klockan 19.00, och vi tar kort!

Pris 230:- plus eventuell förköpsavgift.

Hemsida till Mr Sipp  Lååångt klipp på Youtube (om det skulle regna ute…) Spotify

Mr. Sipp