In memoriam Arne & Lasse

Det sorgliga beskedet har nått oss att Arne Kvarmo efter en tids sjukdom avlidit den 8 mars i en ålder av 75 år. Arne var en mycket långvarig medlem i Crossroads och en av våra mest trogna konsertbesökare. Han var också under flera år förtroendevald i föreningen, dels som medlem i valberedningen och dels som revisor. Arne spred glädje kring sig  med sin positiva personlighet och vi kommer att sakna honom och hans oefterhärmliga ”orytmiskt rytmiska” rörelser som uppstod när han levde sig in i musiken.

Vi har har även fått det sorgliga beskedet att Lasse Hamnede efter en längre tids ohälsa avlidit den 3 mars,  en knapp månad före sin 74-årsdag. Lasse var under många år pianist/keyboardspelare i Mönsterås Blues Band och tillsammans med Calle Engström och Anders Erlandsson grundare av Bluesfestivalen i Mönsterås. Förutom att Lasse var en mycket skicklig pianist var han också utrustad med en mycket bra sångröst. Under sin tid i Mönsterås Blues Band spelade han många gånger på olika Crossroads-arrangemang och 2008 uppträdde han också med sitt band Papa Cool & The Kids på Crossroads Luciablues på Söderport. Han har också kompat ett antal utländska artister genom åren lopp.