Bill Öhrström & BergaBlues 11 september

Äntligen livemusik igen på Söderport!

Bill Öhrström & BergaBlues!

BergaBlues är en trio från södra delen av Sverige som spelar akustisk blues med rötterna i den tidiga delta- och mississippi-bluesen. Bandet bildades 2001 under namnet ”Bluesprojektet”, ett namn som speglade de tidiga försöken att experimentera men stilen och hitta nya vägar för bluesen. Bluesprojektet bytte strax namn till BergaBlues och påbörjade sin mission att bevara, utveckla och förnya musikstilen, allt under samma tak. Det är tradition kombinerat med nytänkande!

Bill Öhrström: tungviktare i blues-Sverige, har spelat med ”alla” och hunnit med otroligt mycket hittills i sitt liv. Munspel och sång från en erfaren man!

Det är 50 biljetter tillgängliga, ni vet ju reglerna. Söderport öppnar vid 19.00 och musiken börjar 21.30

Länk till Billetto här