Årsmöte 2012 19 mars, kl 19

Dags för årsmöte i Bluesföreningen Crossroads! Den 19 mars, kl 19 i IOGT-NTO lokalen på Västerlånggatan 21. Sedvanliga förhandlingar, och efteråt visar vi en eller två DVD och mumsar lite smörgåstårta! Vill Du ha en bit smörgåstårta så anmäl dig på medlem@crossroadskalmar.se innan den 12 mars. Du som medlem är givetvis välkommen till årsmötet ,utan att delta i samkvämet efteråt.

Har Du inte betalat medlemsavgiften för 2012 än?  Plusgiro 443 83 62-8 , glöm inte namn & adress! Vi har redan två inbetalningar som är anonyma…

OBS! Verksamhetsberättelse, bokslut, förslag till budget och förslag till verksamhetsplan kommer att finnas tillgängliga på årsmötet. De som vill ha handlingarna hemskickade innan årsmötet kan kontakta Kjell Wikström, tel. 0480-290 78  eller e-post: kjell.wikstrom@bredband.net. Motioner till årsmötet kan skickas till: Kjell Wikström, Plöjarevägen 4, 393 53 Kalmar.