In memoriam Anna S och Thomas K

Anna Söderlund 1956–2023

Thomas Karlén 1959-2023

Inom loppet av en månad har vi nåtts av de tragiska beskeden att Anna Söderlund och Thomas Karlén har avlidit. Båda gick bort efter lång tids sjukdom.

Anna Söderlund var medlem i Bluesföreningen Crossroads sedan föreningen bildades 1991. Vid Crossroads konstituerande möte i mars 1991 valdes hon in som suppleant i styrelsen och var sedan under en följd av år mycket aktiv i föreningen. Även senare var hon involverad i Crossroads medlemsfester och hon var också en trogen konsertbesökare så länge hälsan stod henne bi.

Thomas Karlén var sedan Crossraods tidiga år oftast den ljudtekniker som föreningen anlitade. Thomas var en erkänt duktig och nationellt välkänd ljudtekniker som turnerat med bl.a. Europe och Roxette. Thomas skötte ljudet så sent som under Crossroads vårsäsong 2023 och vi hade hoppats att vårt goda samarbete skulle fortsätta även framledes.

Både Anna och Thomas lämnar ett stort tomrum efter sig och vi minns båda med värme och saknad.